چرا ترامپ با ترور سردار سلیمانی موافقت کرد؟

موافقت رئیس جمهور آمریکا با «ترور» سرشناس‌ترین فرمانده نظامی ایران در منطقه، برای واشنگتن چه توجیهی داشت و آیا بر اساس طرحی از پیش تعیین شده بوده یا خطایی محاسباتی؟

چرا ترامپ با ترور سردار سلیمانی موافقت کرد؟

همانطور که «تصمیم آمریکایی» آغاز جنگ عربستان سعودی علیه یمن، به دلیل تبعات سنگین و کمرشکن آن، برای ریاض و محور آمریکایی، نزد بسیاری از تحلیلگران دور از ذهن بود، ترور پرهزینه و بی‌توجیه ژنرال سرشناس و محبوب ایرانی نیز برای بسیاری‌ها دور از ذهن بود.

ترکیب مشاوران متهور و رئیس جمهور بی‌تجربه و متکبر، همه را در بُهت فرو برد و دونالد ترامپ در ادامه ت فشار حداکثری از فاز جنگ اقتصادی وارد جنگ مستقیم نظامی نیز شد و یک فرمانده ارشد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران را که میهمان همسایه خود عراق بود، با اقدام نظامی مستقیم ترور کرد.

ادامه مطلب

مشخصات

• جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : ترور ,نظامی ,موافقت ,ترامپ ,رئیس جمهور ,موافقت کرد؟ ,سلیمانی موافقت ,سردار سلیمانی ,ترور سردار ,سردار سلیمانی موافقت ,ترور سردار سلیمانی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پژواک و جادوی وجود Raul دنیای مجازی من فرانچایز Tiffany من تلاش میکنم پس هستم رودخانه ماه ترفند های خانه داری sunflower in october